Week van de Mentale Gezondheid

Veerkracht voor de toekomst

Na het succes van vorig jaar, zet Samen voor Someren zich opnieuw in voor de mentale gezondheid van onze gemeenschap. Dit jaar staat de “Week van de mentale gezondheid” in het teken van “Veerkracht voor de toekomst”.

Datum: 11 tot en met 18 september 2024

Wat Kun Je Verwachten?

Gedurende deze week bieden we een reeks activiteiten aan, zoals:

  • Workshops
  • Discussieavonden
  • Inspirerende lezingen

Deze activiteiten zijn bedoeld om persoonlijke groei te stimuleren en ons samen te laten nadenken over hoe we een veerkrachtigere toekomst kunnen bouwen. Het is een kans voor jong en oud om zich sterker en beter voorbereid te voelen op toekomstige uitdagingen.

Voor Wie?

Iedereen in Someren die zijn of haar mentale welzijn wil verbeteren en bijdragen aan een veerkrachtigere gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ondersteuning, een professional bent in de geestelijke gezondheidszorg, of gewoon meer wilt weten over het thema, je bent welkom!

Oproep voor Partners en Initiatieven

Heb je een passie voor het bevorderen van mentale gezondheid? Heb je een idee dat bijdraagt aan onze veerkracht? We nodigen je uit om partner te worden in dit inspirerende initiatief. We zijn op zoek naar workshops, lezingen, of projecten die aansluiten bij het thema “Veerkracht voor de toekomst”.

Interesse of Meer Weten?

Wil je bijdragen of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier op deze pagina of stuur een mail naar info@samenvoorsomeren.nl.

Samen maken we het verschil voor een veerkrachtige toekomst in Someren.

Contact

    Partners 2023

    Partners die mee hebben gedaan aan de Week van de Mentale gezondheid in 2023.