Doe mee met de Week van de Mentale Gezondheid 2024:

Samen bouwen aan Veerkracht voor de toekomst

In een wereld die constant in verandering is, wordt het belang van mentale gezondheid steeds duidelijker. De Week van de Mentale Gezondheid, gepland van 11 tot 18 september 2024, biedt een unieke kans om gezamenlijk stil te staan bij dit belangrijke thema. Dit jaar ligt de focus op ‘Veerkracht voor de toekomst’.

Doel

De Week van de Mentale Gezondheid is een initiatief dat tot doel heeft het bewustzijn rond mentale gezondheid te vergroten en tools aan te reiken voor het versterken van persoonlijke en gemeenschappelijke veerkracht. Gedurende deze week zullen er diverse activiteiten plaatsvinden, waaronder inspirerende workshops, lezingen van experts en interactieve sessies die iedereen uitnodigen om te leren, te delen en te groeien.

Thema’s

Met een breed scala aan thema’s als stressbeheersing en mindfulness, creatieve expressie en gemeenschapsopbouw en gespreksmomenten, is er voor elk wat wils. De week biedt een platform voor open gesprekken over mentale gezondheid, met als doel het taboe, dat er soms nog steeds rond dit onderwerp heerst, te doorbreken.

Bijdragen

Wij geloven dat iedereen een rol kan spelen in het bevorderen van een mentaal gezonde gemeenschap. Daarom nodigen we niet alleen individuen uit om deel te nemen, maar ook organisaties, scholen, en bedrijven om partner te worden van dit belangrijke initiatief.

Heb je een idee voor een workshop, wil je een lezing geven, of wil je op een andere manier bijdragen? Neem dan contact met ons op. Laten we samenwerken om van de Week van de Mentale Gezondheid 2024 een onvergetelijk moment te maken waarin we onze collectieve veerkracht in de schijnwerpers zetten.

Voor meer informatie over de Week van de Mentale Gezondheid 2024, neem contact op via het contactformulier op deze pagina of stuur een mail naar info@samenvoorsomeren.nl.

Samen maken we het verschil. Sluit je bij ons aan en draag bij aan een veerkrachtigere toekomst voor ons allemaal.

Contact

    Vorig artikel
    Vrijwilligersmarkt 26 september